Voeding

Wil je weten:

  • Waarom je overal afslankt, behalve waar je wilt.
  • Hoe het kan dat je vriendin ... alles kan eten en nooit aan komt.
  • Waarom de kilo's er altijd sneller weer aan zitten dan dat ze er af zijn gegaan.

Voeding
Ik zou jou een lijf toewensen dat gezond is, in balans is, kortom: dat je je lekker voelt in je vel. Hoe geef jij jouw lijf en leven vorm? Hoe belangrijk vind je jouw lijf? Staat deze bovenaan in de lijst van belangrijke dingen?


Wat ik zou willen aanreiken is dat je bewuste, gezonde keuzes maakt op het gebied van je eigen persoonlijke ontwikkeling, voeding en beweging Bedenk dat je hoofd en je lichaam elkaar beïnvloeden: zoals je je voelt in je hoofd, zo reageert jouw lichaam daarop.

Optimaal ontbijten 

Je wilt gezond en fit door het leven gaan en de hele dag energiek zijn! Kies dan voor een gezonde start met een optimaal ontbijt! Wat heel veel mensen vergeten is dat je ontbijt is DE belangrijkste maaltijd van de dag is. Je lichaam wordt ‘s morgens leeg wakker en vraagt voedingsstoffen, energie en water. Al je cellen staan open om te ontvangen en gevoed te worden. 

Dat is het moment om een bewuste keuze te maken en je lichaam de beste kwaliteit te gunnen. Een gezond ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. De bloedsuiker blijft stabiel en koolhydraat-afhankelijkheid verminderd. Daardoor blijft de eetlust onder controle en verdwijnen hongeraanvallen voor koolhydraten (snack trek). Het lichaam gebruikt zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie.

Je ervaart bewust de relatie tussen voeding en vitaliteit, en kunt merken dat concentratie en energie toenemen. Ik wil je ondersteunen bij het maken en vasthouden van deze gezonde keuze. Een waardevol ontbijt helpt vele gezondheidsproblemen voorkomen.

Naast mijn beroep als Psychosociaal Werkende geef ik voedingsadviezen en begeleid ik mensen om hun doelen te bereiken. Hoe je je voelt in je lijf, wordt voor een groot deel bepaald over hoe je over jezelf denkt. Belangrijk is ook de omgeving waar je vandaan komt, waar je werkt, met wie je omgaat etc.

Dit noemen we "systemen" en deze kunnen je belangrijke informatie geven. Bijvoorbeeld over hoe je je voelt, hoe je denkt over bepaalde dingen. Wanneer dingen helder gemaakt worden, kun je bewustere keuzes maken.

Ontgiftingsprogramma 

Je lichaam kan haar eigen bloed reinigen (je lever en je nieren doen dit voor je), maar de giftige stoffen worden ook opgeslagen in je vetreserves. Je lichaam weet dat als het vetcellen aanspreekt, deze giftige stoffen vrij komen. Het zal alleen deze vetcellen verbranden als het de stoffen die dan vrij komen, ook kan afbreken.

Voedsel wat in een fabriek gemaakt is, is daar een goed voorbeeld van. Met al deze "dode" voedingsmiddelen geef je je lichaam niet de kans zich te herstellen en als resultaat neemt het aantal giftige stoffen toe. De huidige ziekten en kwaaltjes worden vaak veroorzaakt door deze gifstoffen en een tekort aan voedingsstoffen!

Je niet meer druk maken over je gewicht, door het vinden van een gezond voedingspatroon. Dat bij je past en dat je kunt volhouden. Het in balans brengen van je hormoonhuishouding. Het vinden van motivatie om te voorkomen dat je terugvalt in je slechte gewoontes en weer dikker wordt.

Kan je je hierin vinden en wil je eens een verkennend gesprek? 
Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .