Wat doet Oasis Lifecoaching?

De eerste vraag die in je opkomt, is de vraag die als eerste aandacht verdiend. Je kent het vast wel: tijdens je leven kun je tegen problemen aanlopen waar je alleen niet (meer) uit komt. Op dat moment heb je iemand nodig die je op weg kan helpen. Iemand die je kan helpen om zaken op een rijtje te krijgen zodat je weer overzicht krijgt. 

Bijvoorbeeld:

  • met welke vragen loop je rond?
  • Waarin loop je vast en wil je hulp bij?
  • Zit je op de juiste koers, of wil je het juist helemaal omgooien?

Mijn doel is om jou bewust te maken van het proces van het "innerlijk weten": een stem vanuit je binnenste die je helpt om op het juiste moment de juiste beslissingen te kunnen nemen. 

In je leven heb je momenten dat je bekijkt of je nog op de juiste koers zit. Het kan ook zijn dat je hernieuwd je koers bepaalt of soms zelfs het roer helemaal omgooit. Dat is een proces waar je zelf doorheen gaat: je wordt je bewust van bepaalde patronen in jouw leven. Hoe en waarom zijn ze ontstaan? Hoe kun je ze doorbreken? 

Wellicht ben je daar niet (meer) tevreden mee. We gaan samen op zoek naar wat de oorzaak is van jouw probleem. Vanuit dit bewustwordingsproces ontstaat de mogelijkheid om te veranderen. Daarbij worden belemmerende overtuigingen zoals angsten en verdriet verwerkt. Wanneer je terugkijkt op je leven tot nu toe en je kijkt wie er aan het roer heeft gestaan, dan moet het duidelijk zijn dat jij dat zelf bent geweest. Ben je dat niet, dan kun je dat vanaf nu wel zijn. 

In mijn sessies leer je verantwoordelijkheid te nemen om te kiezen wat voor jou echt van belang is in het leven. Kortom: waar ga je voor? Wat ik graag wil bereiken, is dat mensen zichzelf op een andere manier gaan zien. Dat ze zichzelf gaan accepteren zoals ze zijn en meer liefde en zorg voor zichzelf ontwikkelen. Ieder mens is namelijk uniek en heeft talenten. Zichtbare talenten, maar ook talenten die verborgen zijn. Talenten waarvan je niet wist dat je ze in je had. Ook die verborgen talenten kun je aanspreken, zodat je jouw talenten - jouw potentieel - optimaal in kunt zetten en kunt gebruiken! 

Sleutelwoorden hierbij zijn: contact, intensiteit, moed, vertrouwen, integriteit, doelgerichtheid en plezier.

Contact

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .