Info

Tarieven
Het eerste kennismakingsgesprek (intake) kost je niets. 

De eerste stap zetten om een *afspraak te maken is immers al lastig genoeg en vergt moed om dit te doen. Tijdens dit gesprek kunnen we rustig bekijken of ik je verder kan helpen en kunnen we zien of het wederzijds "klikt".

Ook bedrijven vergoeden vaak psychosociale therapie, vraag ernaar en kijk welke mogelijkheden er zijn. Met andere woorden; ik wil bereiken dat mensen met een lager inkomen ook psychosociale therapie kunnen volgen, bijvoorbeeld 1x per maand. 

Een sessie duurt 60-90 minuten voor € 60,- inclusief 21% BTW.

*Afspraken dienen 24 uur van tevoren te zijn afgezegd of herzien, omdat anders de gereserveerde tijd wordt doorberekend.

Wat is counseling?
Counseling is een verzamelnaam voor psychosociale begeleiding: psychotherapie, coaching en supervisie. Het kan gaan om een individuele, relatie- en groepscounseling. Daarbij gaat het meestal om problemen op het gebied van zelfvertrouwen, identiteit, relaties, werk, trauma- en rouwverwerking en psychosomatische klachten. 

Psychosomatische klachten worden ook wel spanningsklachten genoemd. Spanningsklachten kunnen zowel van lichamelijke als geestelijke aard zijn. Er is sprake van spanningsklachten als deze klachten verband houden met lichamelijke en/of psychische overbelasting (stress).

Counseling en coaching gaan eigenlijk samen. Aandacht voor jouw persoon, tijd voor jou. Zodat je verder kunt; je staat er niet alleen voor. En wanneer je hulp vraagt, is dat geen zwakte, maar juist heel moedig! Er is moed voor nodig om hulp te vragen, dan ben je juist heel krachtig. Je laat kracht zien, omdat je opstaat voor jezelf, zelf wil bepalen. 

Hoe vaak is het niet dat anderen voor je beslissen? 
Wanneer je voor jezelf opstaat, getuigt dat van kracht en daar heb ik respect voor.

Contact

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .