Coaching

(op het gebied van voeding, counseling, ondersteuning en begeleiding)

Goede voeding is als brandstof en olie voor je auto. De ene auto heeft euro loodvrij nodig, een ander gas en weer een andere diesel. Tank je diesel als je auto op euro loodvrij werkt dan heb je een probleem. Ieder mens heeft ook zo zijn eigen behoefte aan goede voeding. Maar welk voedingspatroon is goed voor jou?


We gaan kijken naar je voedingspatroon, passen het aan en ik begeleid je naar het toepassen en volhouden in je dagelijkse leven. 

En we weten het allemaal, we moeten veel. Alles is moeten, moeten, moeten. Het is niet leuk meer, je raakt er gestrest en gefrustreerd van. Je wilt wel, maar het lukt niet. Je moet rechtop lopen, tijdig ontspannen, 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag eten. En nog veel meer… Een overzichtelijk programma en coaching kunnen je uitkomst bieden. Je staat er niet alleen voor. Je kunt ervoor kiezen je individueel (1 op 1) te laten coachen of in een groep. Samen bereik je meer dan alleen.

Passie
Het is mijn passie mensen bewust te maken van het effect van bewust bewegen en gezonde voeding voor je lichaam en geest. Kortom: je levensstijl. Hierdoor kunnen mensen meer energie tot hun beschikking krijgen, om daardoor in beweging en tot groei en ontplooiing te komen. Volop vitaliteit en concentratie, levensvreugde en vrijheid wachten op je. En dat willen we allemaal, toch? 

Samen onderzoeken we hoe je een gezondere manier van leven kunt nastreven dat je kunt volhouden. Gewoon, omdat de moeite die het kost om te veranderen ruimschoots opweegt tegen de gezondheidswinst. Door eenvoudige, simpel toe te passen veranderingen in dagelijkse situaties. En echt, het werkt !!

Contact

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .